Op 12 november zijn drie studenten van de Zone College Zwolle en twee studenten van Aeres Hogeschool Dronten gestart met een project voor de bedrijven Maan R&D en VitroPlus.

Doel van dit project is om een plantenplug te ontwikkelen, volledig bestaand uit natuurlijk materiaal en van constante kwaliteit. De plug waar aan gewerkt wordt bestaat uit een growcoon gevuld met een nieuw te ontwikkelen substraat. Het ultieme doel is dat deze plug op locatie wordt geproduceerd en dat het plantmateriaal daarna in-line in de pluggen wordt geplaatst.

Het project zal in juni ‘19 worden afgerond.

Terug naar overzicht

Meer nieuws

The Green East

Bij The Green East ontwikkelen we de circulaire economische toekomst van de agri- en foodbusiness. Wij staan aan de basis van green development door te zorgen voor kruisbestuiving tussen de startups die bij ons gehuisvest zijn en door het faciliteren van ondernemersgericht experimenteel onderzoek bij ons in de laboratoria, de kassen, de kweekkamers en de vollegrondsproefvelden. Daarnaast bieden wij onderwijsinstellingen ruime mogelijkheid om met ons mee te groeien.

Home of green development

Algemene Voorwaarden  / Privacy  / © 2019 The Green East  / website by: advice.nl

 

Contact

The Green East B.V.
Drosteweg 6 - 8
8101 NB Raalte
The Netherlands

info@thegreeneast.nl
0572-745612