Als innovatieve startup in de agri- en foodbusiness ben je bij The Green East op de goede plek. Op onze locatie zijn bevlogen ondernemers gehuisvest die op hun eigen wijze willen bijdragen aan een circulaire economie en hiermee aan de basis staan van de toekomst van green development.

 

Bij ons vestig je enerzijds jouw startup om een unieke idee te onderzoeken en anderzijds om jouw bedrijf vanuit de pioniersfase door te laten groeien. The Green East zorgt voor bedrijfs- en onderzoeksruimte in de vorm van hightech laboratoria, kweekkamers, kas, vollegrondsproefvelden en bedrijfs- en kantoorruimtes.

 

Ook zorgen we ervoor dat de startups met elkaar in contact staan, zodat er kruisbestuiving ontstaat en we samenwerken aan de toekomst van de agri- en foodbusiness.

Neem contact met ons op via
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

The Green East

Bij The Green East ontwikkelen we de circulaire economische toekomst van de agri- en foodbusiness. Wij staan aan de basis van green development door te zorgen voor kruisbestuiving tussen de startups die bij ons gehuisvest zijn en door het faciliteren van ondernemersgericht experimenteel onderzoek bij ons in de laboratoria, de kassen, de kweekkamers en de vollegrondsproefvelden. Daarnaast bieden wij onderwijsinstellingen ruime mogelijkheid om met ons mee te groeien.

Home of green development

Algemene Voorwaarden  / Privacy  / © 2019 The Green East  / website by: advice.nl

 

Contact

The Green East B.V.
Drosteweg 6 - 8
8101 NB Raalte
The Netherlands

info@thegreeneast.nl
0572-745612