Over The Green East

circulaire economie
op gang helpen

We willen met ons innovatiecentrum de wereld van morgen vandaag een stukje duurzamer maken. Wij zijn ervoor diegene die actief zijn in de Agri- en Foodsector, maar nog een basis zoeken om vanuit te innoveren. The Green East vervult een faciliterende rol. Niet door enkel ruimte te bieden, maar dienstverlening en service. Denk hierbij aan ontvangst/vergaderfaciliteiten, showrooms, testinstallaties en laboratoria.

Jouw missie is onze missie!

Vanuit een nobele gedachte ontstond de wens bij André Jansen (grondlegger The Green East) om iets terug te doen voor de regio, met name richting jonge ondernemers. Als rasechte visionair zag hij in dat voedseltransitie een noodzakelijk goed is. Hierin ligt het behoud van de toekomst. Zijn gedachtegang kreeg vorm middels de oprichting van The Green East.

Wij geloven in het belang van een circulaire economische toekomst voor de agri- en foodsector. Visionairs van de toekomst krijgen de kans om noodzakelijke technologie en transitie mogelijk te maken. Dat garanderen wij.

Visie

Onze visie is; ‘Samenwerken om door te groeien in green development’. Diverse partijen die zich richten op een circulaire agri- en foodbusiness dragen hieraan bij; zowel profit als non-profit organisaties en andere kennishouders. The Green East vervult hier een faciliterende rol. Startups en onderzoekers kiezen hierbij hun eigen insteek. Gezamenlijk is onze blik gericht op het ontwikkelen van een circulaire economische toekomst voor de agri- en foodbusiness.

 

Door het aantrekken van innovatieve ondernemers met dezelfde missie ontstaat er synergie op The Green East. Het sparren met andere ondernemers en het delen van kennis en ervaring is een mooi gegeven op de netwerkbijeenkomsten. The Green East beschikt over een netwerk van scholen, ondersteuners, mentoren en investeerders (StartLife, Food Valley NL, Kennispoort Regio Zwolle, Oost NL & Green Impact Raalte). Een pluspunt waar elke startup op The Green East gebruik van kan maken!

Het Team

Rudy Horstman

Bedrijfsleider

Robert Schoorlemmer

Hoofd onderzoeksfaciliteiten

Sjoerd Jansen

General manager

Iris Oude Booijink

Onderzoeker

Frans Eijkelkamp

Facilitair

Linda Postel

Facilitair

Vacatures & Stages

Vandaag meewerken aan een groene wereld van morgen? Bekijk hier de laatste vacatures.

32-40 / Byosis

Project-commissioning engineer

32 - 40 / Byosis

Projectleider

32 - 40 uur / Orthros Medicals

Biomedical Lab Technician (MLO/HLO)