Kantoren

WERKEN IN EEN GROENE OMGEVING

Onze kantoren geven je ruimte om flexibel verder te groeien als startup. Wil jij ook ervaren wat een groene omgeving doet voor je productiviteit? Dan ben je bij The Green East aan het juiste adres…

 

Tussen de middag een rondje lopen over het ‘Varkenspad’ om te genieten van de mooie omgeving, heeft positieve invloed op zowel je fysieke als mentale gezondheid. Het zorgt er zelfs voor dat je je werk vandaag beter gedaan krijgt. Een groene omgeving vermindert stress, het zien van natuur heeft een rustgevend effect. Groene omgeving stimuleert ontmoetingen tussen mensen en met de technologie van nu is het mogelijk om met mooi weer buiten te werken.

Je huurt een kantoorruimte vanaf 12m2 tot 120m2. Plus gratis parkeren, internet en wifi, onbeperkt koffie & thee, airco, een laadpaal voor je elektrische auto en optioneel een schoonmaakdienst.

OMGEVING

Je kunt een prachtige wandeling maken over het varkenspad tussen de middag op het terrein van The Green East. Bovendien zijn er verschillende wandel/hardlooproutes in een mooie groene omgeving 2,5 km en 6 km. We bieden een luxe douchegelegenheid waarin je lekker kunt opfrissen. Ben je nog sportiever? Er is een tennispark en sportschool om de hoek.

NETWERKEN

Twee keer per jaar organiseren we een netwerkborrel met mede start-ups en scale-ups die gevestigd zijn op The Green East. Zo creëren we een kruisbestuiving tussen de bedrijven die bij ons gehuisvest zijn, met als doel elkaar te versterken in de ontwikkeling.