Nieuws
Save the Date

Innofood Event

Save the date voor het Innofood Event op donderdag 21 september bij The Green East!  

Innovatie is van belang om de uitdagingen van deze tijd actief aan te pakken. Onderzoek heeft aangetoond dat maar liefst driekwart van het innovatiesucces van bedrijven wordt bepaald door mensen, terwijl slechts een kwart te danken is aan technologie. Om innovaties echt vooruit te helpen, moeten we de juiste verbindingen leggen. Tijdens het Innofood Event 2023 krijg je ruimschoots de gelegenheid om mensen uit je netwerk te ontmoeten en nieuwe connecties te maken. Ontdek wat we met elkaar gemeen hebben en hoe we samen de uitdagingen waar we voor staan kunnen oplossen. 

Laat je tijdens het event inspireren door verschillende sprekers. Visionair ‘eet-ontwerper’ Marije Vogelzand is een van die sprekers. Ze is auteur en wereldwijd erkend pionier op het snijvlak van voedsel en ontwerp. Marije deelt innovatieve inzichten en haar vermogen om creativiteit, filosofie en voeding op een lichte maar diepgaande manier te combineren. Ze stimuleert nieuwe perspectieven op de relatie tussen voeding en de menselijke ervaring. 

Daarnaast wordt de winnaar van de Innofood Award bekendgemaakt, een waardering voor een bedrijf, organisatie of persoon die een bijzondere prestatie heeft geleverd binnen het jaarthema van Innofood, ‘The Taste of Connection’. Geniet van verrukkelijke fingerfood producten bereid door een topkok en ontvang een Innofoody Bag gevuld met heerlijke producten! 

Ben jij erbij? Meld je aan via info@innofood.org.